2013年1月31日星期四

ugg Seline støvler kastanje 5595 coulor sommersesongen

Soverommet lang vinduet med en blå-fiolett asagao blomster, Sunrise blomstrende og solnedgangen dø ut. Men tidlig i morges, åpnet ugg sko vinduet, og så de asagao Huadu rainstorm traff i går kveld spredt på gulvet ugg, ikke har tid til å vente til soloppgang, og har aldri visnet. Det som fanger øynene, synes denne scenen for å kaste en sky av svak hjerte.

billige uggs bære pupillen i øyet for å se til nord fjerne horisonten, der skyer akkumulering, canopy svart og livløs, som om en mektig kraft var i ferd med å stige raskt her. Vind, ugg lukke øynene, noen morgen bris kommer fra neste ... et par av varm liten hånd brått men føler hans milde hånd passerer selv grep - ugg jeg vet ikke når tiden er bak, kledd i drag til nattkjole, med åpen bleary søvnige øyne, frowning brow mumlet: «Pappa, pappa, hvor?"

Hennes vanligvis aldri våkne så tidlig, lente uggs norge plukke henne opp, for å se håret bustete, øynene tåkete, men holdt slå rundt, som han fant ingenting. Den vettskremte maid bak Road "Miss åpne øyne sa generalene tilbake og noe også kjørte ......" ugg slå My Eyes ugg ugg er veldig vanskelig å nikke, oppjaget og så rundt for å finne farsfigur.

http://www.uggsaustralianorgez.com/

没有评论:

发表评论