2013年9月9日星期一

www.shoxskove.com nike norge yvi497

Og siden de nye energi-biler begynte å dukke opp etter bruk av rare earth magnet er doblet. For hybridbiler,nike free run, elektriske biler, brenselcellebiler, miniatyrisert høy effekt motor er et must, og nå mange av disse motorene også bruke magneter av sjeldne jordarter. For eksempel utvikler Toyota å takke på vegne av bilen. Nå er en per produksjon. Det tar ca to pounds av sjeldne jordmetaller som brukes til å se ut. I de neste årene. Toyota hybrid system for alle land vil bli solgt over en million enheter.

nike norge,Hvor mange hybrider bare sjeldne jordmetaller. Beregnes lett kan bakken. I nær fremtid bakken. Hybridbil markedet til å bli mainstream. Allerede er riktignok sant. Også bruker mye av sjeldne jordmetaller til elektriske biler. Les det siste sac longchamp kapitlet gå raskere ( ) nå også i utlandet gradvis økt til trend. Sjeldne ressurser til bilindustrien for den fremtidige utviklingen. Dens betydning er åpenbart. Ingen overdrivelse å si. Sjeldne jordmetaller på den nye energien bilindustrien handling.

nike sko norge,Wu hørte omfanget av sykdommen etter småfly si det. Plutselig litt anger. Denne gangen lover deg mye av sjeldne jordarter til den japanske høyt priset salg. Er det ikke litt forhastet ? Selv denne gjenfødelsen av folk forstår viktigheten av sjeldne -earth måte. Ikke engang som en liten maskin dette felles Wuzhi japansk forretningsmann. Synlig innenlandske ressurser utdanning. Det er et stort sted sårbarheter og mangler bakken. Selv om landet har vært understreker det enorme landet. Faktisk kan tynne den var en stor ting. Hvor mye jord per innbygger andel av det totale beløpet til mye med et forholdstall.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论