2013年2月26日星期二

livet er fersk som Nike høye topper til salgs

"Smigrende, smigrende, og jeg hadde den samme ideen, er du ikke normal menneskelig ah!" Kono Irak enn smilte, og sa: "Som for denne tingen barn ulovlig besittelse av krutt, den leiesoldat gruppe sikkert ikke tillater meg privateid av krutt. Likevel, hver dag de la meg for å lage bomber, meg på en daglig fradrag krutt ned, billige nike sko Over tid til disse fradragene ned krutt nok produsere flere super bombe, vil jeg De få super bombe begravet i flere viktige deler av gruven, la dem alltid begravd under.

Den Kono Irak enn bare lo språk, men gikk til side av en stor stein i gropen ved siden av den store steinen ut av veien, vil en tunnel vises foran sko nettbutikk - stole på underjordiske passasjen gravd verdig Goblin, ah, er hull Solver!Så på den underjordiske passasjen, nike tror denne kanalen må fylles ut for noen tid, virker det Kono Irak enn ønsker å komme seg unna, men han tenkte å redde folket av hans lærlinger og familie, så valgte å gi opp muligheten til å flykte alene, men ønsker å utslette den menneskelige leiesoldat gruppen ble Goblin familien fanget når slaver stamme lagre alle tilbake! Og dette er en plan for en lang tid, og bare kan ikke finne en god mulighet til å tørke ut den menneskelige leiesoldat forsinkelsen, bare ankomsten av nike, er en slik sikring!

Kono Irak enn til beholderen nike free run flere glass generelt, sa: "Gud er villig, tar du tre bomber til tre plasser er begravd, og deretter skyndte seg bort, og jeg gikk ut fra tunnelen sammen forstå. ? "Kono Irak enn Masters til nike refererer til de tre områdene, la begravd bomber går, synes det Kono Irak enn Masters ikke prøver å bombe en gruppe leiesoldater, som er litt urealistisk, så før han gikk å sprenge gull nøkkelen fulcrum hele gullgruve Zhata, og begravd levende av en gruppe mennesker leiesoldater. Jøss, den gamle Goblin Zhenhen ah! Men for nike tilsvarende Daguai ikke vet om at 100 prefekturnivå sjefen leiesoldat regiment kan kollapset gullgruve til døden ved steining. I så fall, er det anslått at han døde den mest deprimerende prefekturnivå sjef.

http://www.nikefreerunseu.com/

没有评论:

发表评论